Julkaistu 18.1.2020

Konservointi- ja museopalvelut Lasse Mattila Oy

Yritys pähkinänkuoressa: Konservointi- ja museopalvelut Lasse Mattila Oy on vuonna 2002 perustettu konservointialan yritys, joka on erikoistunut esinekonservointiin. Yritys tarjoaa monipuoliset konservointipalvelut suunnittelusta toteutukseen julkisyhteisöille, museoille, säätiöille, seurakunnille ja yksityisille toimijoille. Konservointipalvelut kattavat niin metalli-, kivi- kuin monimateriaaliset esineet, ulkoveistokset, muut veistokset ja rakennusosat. Yrityksen työhuone on Helsingissä ja toimialueena on koko Suomi. Jokaisesta työstä toimitetaan tilaajalle sähköinen kirjallinen raportti ja kuvat. Työstä vastaa esinekonservaattori AMK Lasse Mattila. Konservointi- ja museopalvelujen lisäksi yritykseltä voi tilata asiantuntijapalveluita koulutukseen sekä näyttely- ja museosuunnitteluun liittyen.
Pyydä tarjous
Viesti lähetetty. Palaamme pian asiaan.